Sprangtrening med Tony Andrè Hansen

Postet av Styret LKRK den 8. Okt 2024

Foto: Malene Nilssen

Lommedalen kjøre – og rideklubb ønsker å tilby våre medlemmer sprangtimer med Tony Andrè Hansen. Vi ønsker med dette innlegget å se interessen hos våre medlemmer før vi går inn i en avtale med han.

Tony vil kunne tilby bakke – og bommtrening og sprangtreninger. Det vil være 4 -5 ekvipasjer pr. klokketime. Tirsdager eller torsdager er dager han har mulighet til å komme til oss.

Han er opptatt av grunnridning, balanse, korrekt grunntempo, avstandbedømmelse, rideveier og samspill mellom rytter og hest. Tony legger vekt på å jobbe med rytterens tekniske rideferdigheter og hestens ridbarhet, og gi ekvipasjene verktøy de kan jobbe med i egen hverdagstrening.

Vi i styret ser på dette som en kjempefin mulighet til å tilby våre medlemmer en god sprangtrener for alle nivåer, og å skape et større felleskap og samhold i klubben der vi kan utvikle oss sammen.

Som et prøveprosjekt ønsker klubben å subsidiere halvparten av ridetimen til våre medlemmer. Da vil ridetimen pr. ekvipasje koste rundt 250kr.

Det vil være bindene påmelding. Et kurs er på 8 ganger rundt 2000kr. Det vil gi kontinuitet og forutsigbarhet for både rytter og trener.

Om det er nok interesserte vil vi gå inn i et samarbeid med Tony André Hansen.

I første omgang har han mulighet til å ha 12 - 15 ekvipasjer. Her blir det førstemann til mølla. Ventelister vil bli opprettet.

Meld inn din interesse på meningsmålingen på vår Facebook gruppe.


Foto: Malene Nilssen

Mvh 
Styret



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.