Klubbmesterskap 2024

Postet av Styret LKRK den 27. Aug 2024

Årets klubbmesterskap i henholdsvis dressur og sprang avholdes helgen 21 og 22 september. Årets statutter er revidert: statutter_for_klubbmesterskap_revidert_august24.docx

På bakgrunn av nivå som dagens medlemsmasse starter stevner på, har vi i år valgt følgende modell for mesterskapene: 

Dressur: Det kåres vinnere for Ponniekvipasjer, Junior/Young Rider ekvipasjer og Senior ekvipasjer. Man velger selv om man ønsker starte enten LC, LB eller LA basert på kvalifiseringsregler i statuttene nevnt over. Vinnere i hver kategori er den ekvipasjen med høyest prosent. Det vil si at premieutdeling for årets klubbmestere vil skje etter premieutdeling i klasse LA. 

Sprang: Vi har i år valgt å kjøre mesterskap i klasse 60 cm, 80 cm og 90 cm. Av den grunn blir det ingen egen klasse for Trøstemesterskap i år og denne utgår derfor. Vi premierer i stedet klubbmestere i hver av de tre ovennevnte sprangklassene. Se statuttene over for kvalifiseringsregler. 

Påmelding: Begge stevneinvitasjoner ligger nå til godkjenning og påmelding åpner så snart disse er godkjent. 

Dressur finner du her: NRYFstevne | EventSchedule

Sprang finner du her: NRYFstevne | EventSchedule

OBS! 
Vi er avhengige av at alle klubbens medlemmer deltar i gjennomføring av stevnene! Alle medlemmer som starter må stille med minimum 1 person pr ekvipasje som starter pr dag. 

Mannskapslisten finner du her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-bwpYIFNvzyKBuoq-npKpnFxQDYsko0p0g4i0YfY2hY/edit?usp=sharing 

  • Stevneleder/sekretariatsansvarlig: Camilla Stuve. Vi trenger flere medlemmer som kan lære seg sekretariatsarbeidet. Til dette kreves ingen forkunnskaper om hest. Kun at man kan navigere seg på PC og er villig til å lære. Camilla vil være i sekretariatet hele helgen og vil gi opplæring til nye sekretariatsmedarbeidere. 
  • Ansvarlig for mannskapslisten er Marthe Thorsvik. Husk å skrive på i påmeldingen hva du kan hjelpe til med før/under/etter stevnet. Kake/mat osv til kiosken kommer i tillegg til arbeid med stevnet. Veldig mange av oppgavene som skal fylles krever ingen hestekunnskap, noen krever litt kunnskap om navigering på PC. Lurer du på hvilke oppgaver vi trenger å fylle og hva dette innebærer? Se her for en generell beskrivelse av alle arbeidsoppgaver: Generell informasjon stevner (lkrk.no)
  • Ansvarlig for kiosk er Hafida Elmassoui. Ingen hestekunnskaper kreves, men man bør kjenne til generelle hygienerutiner rundt håndtering av mat

Vi ber om at ALLE henvendelser vedrørende stevnene rettes til sport@lkrk.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.